Ondernemers Top 100 onderscheiden zich!

Ondernemers uit de Top 100 finalisten Accenture Awards 2014

Nemo Healthcare
Sound Intelligence

Ondernemers uit de Top 100 kandidaat Accenture 2014 publieksprijs

Admesy
Alert Solution
Allocacoc
Chargepoint
Coblue Cybersecurity BV
CoolSpot
Cyrtina
Dacom
Dovideq Medical
Drainvast
Echo Pharmaceuticals
eMagiz BV
Embedded Acoustics
Embraceled
Ferro Techniek
FishFlow
GMG BV
Horus View and Explore
Jet Verzendt
Kleine Dreumes
Maru Systems
Mcnetiq Controlock
NewNext Online Media
Nieuw op het werk
Orga architecten
Pathofinder
Reparatieapp
RSW BV
Select Courier
Sendsteps
Springtime Industrial Design
Studio Snowpuppe
Techcomlight
Voicebooking.com
We want Cinema

Ondernemers uit de Top 100 genomineerd voor de Shell LiveWIRE Award 2014

Dyslexion
NETICS BV

Met meer dan 50% van de stemmen wonnen Eldert Besseling en Hugo Ekkelenkamp van Netics BV op 2 december de Shell LiveWIRE Publieksprijs 2014.

Innovatie Top 100 ondernemer genomineerd voor MVO Nederland Award

Vegetarische slager

Ondernemer uit Innovatie Top 100 genomineerd voor Slimste bedrijf van Nederland

Dual Inventive

Vier ondernemers uit de innotop in de Sprout Challenger50 lijst van 2014

GPC Kant
McNetiq
Micanti
Voicebooking

Als u, als ondernemer, een plaats verovert in de MKB Innovatie Top 100 laat u zien hoe innovatief u bent. Dat u uw product of dienst met succes op de markt hebt gebracht. Dat u lef en doorzettingsvermogen heeft en een neus voor vernieuwing. Maar er is meer. De MKB Innovatie Top 100 is voor ondernemers ook een springplank naar nog meer succes, naar nog meer publiciteit en naar andere grote prijzen, zoals een nominatie voor de Publieksprijs van de Accenture Innovation Awards 2014 of voor de MVO Nederland Award.

Cool-Spot Fresh Technology

Gekoelde werkbank door CoolSpotCool-Spot Fresh Technology veroverde in 2014 de 83e plek in de MKB Innovatie Top 100 met Cool-Spot. En is nu ook genomineerd voor de Publieksprijs van de Accenture Innovation Awards 2014. Cool-Spot blaast koude lucht over een werkoppervlak, maar koude lucht alleen zou die verse voedingsmiddelen uitdrogen, dus wordt er vocht bij gevoegd. Op zo'n slimme manier dat de producten niet uitdrogen, maar ook niet vochtig worden, net als de borden. De temperatuur blijft onder de 7 graden, onder de norm van de Warenautoriteit. Met Cool-Spot blijven producten urenlang van uitstekende kwaliteit. Er hoeft minder weggegooid te worden.

Vegetarische slager

Producten van De Vegetarische SlagerDe Vegetarische Slager staat in de top drie van de MVO Nederland Award. Het vegetarische vlees van de Vegetarische slager is gelijkwaardig aan echt vlees in termen van smaak, structuur, bite, beleving en voedingswaarde. De kwaliteit is zo goed dat verschillende slagers, chef-koks en culinaire experts geen onderscheid proeven met echt vlees. In 2013 wist de Vegetarische Slager ook een plek in de MKB Innovatie Top 100 te bemachtigen.

Baggerspecie en scheepshuiden

Dijken van baggerspecieNETICS bedacht een innovatieve toepassing voor baggerspecie. De natte specie wordt binnen enkele dagen ontwaterd in waterdoorlatend doek. Met het gedroogde materiaal kunnen snel dijken gebouwd worden. Deze innovatie veroverde de 23e plaats in de negende editie van de MKB Innovatie Top 100 en veroverde een plaats in de finale van de Shell LiveWIRE Award van 2014.

Rik Breurs en Eric PietersScheepshuiden beplakken met een stekelig huidje. Deze milieuvriendelijke innovatie van Micanti won in 2014 de MKB Innovatie Top 100. Eric Pieters en Rik Breurs hebben nu ook een plaats veroverd in de Sprout Challenger50.

 


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO