Voice Over Agency

https://www.voice-over.agency/nederlands/

Header Voice Over Agency, tekst en afbeelding van man voor een microfoon

Bedrijfsnaam Voice Over Agency
KvK Nummer 67510043
Website www.voice-over.agency/nederlands/
Beschrijving onderneming Online marketplace gericht op freelance voice-overs.
Naam innovatie https://www.voice-over.agency/nederlands/
Beschrijving innovatie Voice Over Agency is het eerste voice-over platform in Europa dat het boeken van een voice-over zowel gemakkelijk als transparant heeft gemaakt. Zo is een voice-over binnen 1 minuut te boeken, zonder verplichte (en vaak omslachtige) registraties. Klik, boek, klaar. Daarnaast communiceert Voice Over Agency als enige buy-out tarieven voor radio- en tv-commercials, zodat er geen ongemakkelijke handje-klap met de stem hoeft te worden gedaan.
Website innovatie www.voice-over.agency/tarieven/
Noodzaak en belang van deze innovatie Door ons platform kunnen ook stemmen met minder ervaring zich aanmelden. Hierdoor is het inspreken van voice-overs niet meer exclusief voor een klein clubje stemmen voorbestemd.
Bijdrage aan een betere wereld Naast het faciliteren van de marketplace worden veel blogs en artikelen geschreven gericht op beginnende stemacteurs.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een voice-over bestellen is net zo makkelijk als het bestellen van een bloemetje. Mensen uit de branche dachten dat zo'n gesimplificeerd model niet kon werken, maar wij bewijzen dat een voice-over boeking niet zo moeilijk in elkaar hoeft te zitten.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO