ThunderBuild BV

APEX - Asfalt Proces Expert

Bedrijfsnaam ThunderBuild BV
KvK Nummer 54001994
Website www.thunderbuild.com
Beschrijving onderneming ThunderBuild helpt bedrijven en overheden om (keten)processen structureel te optimaliseren en daarmee duurzamer en efficiënter te opereren.
Naam innovatie APEX - Asfalt Proces Expert
Beschrijving innovatie APEX is een digitaal platform bestaande uit een web-applicatie, iPhone en iPad APP waarmee het asfalteringsproces efficiënter verloopt. Het brengt alle spelers in het proces bij elkaar: kantoor, asfaltmolen, transporteur, chauffeur, uitvoerder en asfaltploeg. Alle relevante data wordt digitaal en realtime met elkaar gedeeld waardoor tijdens het proces kan worden bijgestuurd waar nodig voor een optimaal proces. Na afloop is er geen administratiewerk meer want alles is automatisch vastgelegd.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Goede wegen zijn in ieders belang. Denk aan kosten voor beheer en onderhoud bij overheden en oponthoud door wegwerkzaamheden door files. Door de vele schakels in het proces is onderlinge afstemming en optimalisatie van het proces tot op heden zeer complex. Deze innovatie betekend een doorbraak door de belangrijke proceselementen realtime te meten en te delen. Communicatie vind daardoor efficiënter en gerichter plaats. Resultaat is een beter proces: langere levensduur van de weg, minder garantie(claims), minder onderhoudskosten en minder files.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel APEX is het resultaat van co-creatie tussen verschillende aannemers, ketenpartijen en ThunderBuild. De nu gerealiseerde innovatie loopt wereldwijd voorop. De introductie van smartphones en tablets met slimme apps op de (bouw)werkvloer is een nieuwe ontwikkeling die mede hierdoor in gang is gezet.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO