TicTag

TicTag

TicTag stempel

Bedrijfsnaam TicTag
KvK Nummer 64602915
Website www.tic-tag.com
Beschrijving onderneming TicTag biedt een innovatieve technologie oplossing voor het leggen van online-offline connectie
Naam innovatie TicTag
Beschrijving innovatie Onze technologie bestaat uit een tag (bijv in de vorm van een stempel) die op het scherm van een smartphone of tablet geplaatst kan worden. Via het scherm wordt de stempel herkend en kan via TicTag's platform iedere actie worden opgestart die de gebruiker maar wil. De technologie is te vergelijken met QR-codes en NFC chips, alleen werkt deze technologie op alle smartphones (ook iOS), is hij simpel in gebruik, werkt het in een app maar ook in een browser en maakt hij geen gebruik van batterijen of chips waardoor de (onderhouds)kosten erg laag zijn. De technologie helpt bij identificatie/verificatie, openen van een website en het overdragen van data tussen meerdere devices.
Website innovatie www.kudoos.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Consumenten gaan er steeds meer vanuit dat ze met hun smartphone alles kunnen regelen. Het leggen van online-offline connectie wordt in de wereld van IoT en Big Data steeds belangrijker. Bestaande interfacetechnologien hebben nadelen, waarvan de belangrijkste is dat NFC niet op iOS-toestellen (iPhones) werkt. QR codes worden gezien als achterhaald en worden erg weinig gebruikt.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel In de wereld zijn er maar een paar bedrijven met deze technologie bezig (VS, Japan en Zuid-Korea). TicTag is momenteel op R&D vlak echt een aantal stappen aan het zetten die beduidend verder gaan dan de concurrentie. Iedereen die we spreken is onbekend met onze oplossing en ziet duizenden mogelijkheden.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO