Princess Sportsgear & Traveller

Princess Power Box

Bedrijfsnaam Princess Sportsgear & Traveller
KvK Nummer 20160724
Website www.princesstraveller.com
Beschrijving onderneming Wij zijn een handelsbedrijf dat in merken onderneemt: Princess Sportsgear, Princess Traveller en Bourgini. Door onze bijzondere manier van ondernemen o.a. met unieke marketing/sales en veel product innovaties maken wij onze merken groot en sterk in heel de wereld. Princess Sportsgear is het hockeymerk met als boegbeeld ’s werelds beste hockeyer van de wereld Teun de Nooijer en vele andere tophockeyers wereldwijd, zoals; Rogier Hofman, Austin Smit, etc. Princess Sportsgear wordt op dit moment met veel succes verkocht in 20 landen en vele internationale sporters uit onder andere Nederland, België, Zuid-Afrika en Australië maken gebruik van onze producten. Princess Traveller is een merk met een grote mondiale aanwezigheid en een goede naam in de kofferbranche. Het assortiment van Princess Traveller bestaat uit; koffers, tassen en reisaccessoires. Het merk heeft zich dankzij voortdurende innovatie, het toepassen van hedendaags Dutch Design en het gebruik van hoogwaardige materialen snel over de wereld verspreid.
Naam innovatie Princess Power Box
Beschrijving innovatie Koffer met compacte ingebouwde oplader. Voor het opladen van o.a. mobiele telefoons, tablets, etc. Bovendien is de koffer vervaardigd uit 100% recyclebaar PET materiaal van hoge kwaliteit. PET is super licht, zeer duurzaam, milieuvriendelijk en oersterk!
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie We zijn zowel privé als zakelijk steeds meer onderweg en op reis. En bovendien speelt de smartphone en tablet tegenwoordig een cruciale rol in een ieders leven, met name wanneer we onderweg zijn! Herkenbaar? Aan het wachten op het vliegveld en je telefoon of tablet is leeg...!? Niks is tegenwoordig zo vervelend als onbereikbaar zijn, zeker als je op reis gaat! Nu blijken met jou nog tien anderen hetzelfde probleem te hebben en deze hangen allemaal tegelijk om slechts 2 vaste stopcontacten op de luchthaven. Dit kan nu anders namelijk met de Princess Power Box koffer met ingebouwde oplader! De Power Box in de koffer laad je thuis op aan het stopcontact voordat je op reis gaat. Vervolgens kan de Princess Power Box tot 5 keer een telefoon en 2 keer een tablet opladen! Zo ben je dus altijd, overal bereikbaar...ook op reis!
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij verkopen het product reeds in de retail sinds eind 2014. Ik durf wel te zeggen dat wij wereldwijd de eerste zijn! We stonden afgelopen maanden op 3 internationale beurzen en werkelijk iedereen vond het product geweldig, van de Wallmart tot aan Japan! Je ziet nu wel opkomende ideeën voor Smart Luggage zoals de Bluesmart of Trunkster, maar deze modellen komen pas uit begin 2016. En wij verkopen het dus al. Wij zijn uiteraard ook alweer bezig met the next step.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO