Aimforthemoon

The entrepreneurs agency

Bedrijfsnaam Aimforthemoon
KvK Nummer 57080127
Website www.aimforthemoon.com
Beschrijving onderneming We are a group of independent young entrepreneurs. We know how to start a business. We also know that we believe we can have even more impact if we join forces with big companies
Naam innovatie The entrepreneurs agency
Beschrijving innovatie Grote, stugge corporates lijken niet in staat om een flexibele innovatiemethodiek te implementeren. Corporates willen koste wat kost vermijden dat ze hun goede naam op het spel zetten. Dat is begrijpelijk en verstandig. Een startup is vrijgesteld van zulke zorgen en mag vrijuit experimenteren. Startupgerichte innovatiemethodieken zijn echter niet 1-op-1 te implementeren in corporate beleid. De enige manier waarop corporates kunnen innoveren als een startup, is door daadwerkelijk compleet nieuwe producten of bedrijven op te starten. Om succesvol te innoveren moeten corporates starten met innoveren buiten hun organisatie om. Door met een onafhankelijk team (Aimforthemoon) een compleet product of dienst op de markt brengen, onder een nieuwe merknaam, zonder merknaam of als whitelabel solution. Het product kan vervolgens betrekkelijk risicovrij worden getest in de reële marktsituatie. De essentie ligt in het benutten van de eigen kracht waar mogelijk, en het durven loslaten waar nodig. Corporates geven externe innovators toegang tot de kennis en het netwerk; een onafhankelijk team van ondernemers zorgt voor creativiteit, flexibiliteit en snelheid. En wanneer de product market fit gevonden is, kan het moederbedrijf het product eenvoudig onder eigen naam lanceren. De Aimforthemoon Zero-to-One approach past de Lean startup methodology toe op corporate innovatie. In enkele maanden realiseren we nieuwe bedrijven van ‘zero to one’. We starten met een sprint (leren over potentiele klanten zonder een oplossing aan te bieden). Vervolgens gaan we door op een ‘build’ fase waarbij we een ‘minimum viable product’ testen op ‘early adopters’. Als eind resultaat launceren we de nieuwe business (of brand) of incorporeren we de nieuwe service of product binnen de business van onze klant.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Corporates moeten tegenwoordig concurreren met startups die de markt op zijn kop kunnen zetten. Hoe zorg je ervoor dat je niet ingehaald wordt, zoals de hotellerie is ingehaald door Airbnb, de taxibedrijven door Uber en de telecombranche door WhatsApp? Aimforthemoon helpt corporate bedrijven te innoveren op een startup snelheid.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Startups zijn hot en happening. Echter is er nog geen startup die zich focussed op het samenwerken met corporates in plaats ze te vertellen hoe ze het beter moeten doen. Aimforthemoon gelooft er in dat ondernemers in samenwerking met corporates de grootste innovatieve impact kan maken.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO