Aftercare.World

Aftercare.World

Bedrijfsnaam Aftercare.World
KvK Nummer 65831403
Website www.aftercare.world
Beschrijving onderneming Aftercare.World biedt nazorg aan nabestaanden op unieke en persoonlijke wijze.
Naam innovatie Aftercare.World
Beschrijving innovatie Aftercare.World biedt licenties en alle benodigdheden voor de licentienemers om de unieke formule in nazorg in andere landen aan te bieden en regionaal uit te rollen d.m.v. franchise. Daarnaast bouwen we een community in (na)zorg waarin de verschillende landen kennis, diensten en vraagstukken met elkaar delen. Ook bieden we wereldwijd trainingen aan en informeren we mensen over rouw en de gevolgen daarvan.
Website innovatie www.nunazorg.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Door de unieke werkwijze komen wij in contact met alle nabestaanden. Met alle mensen, aangezien iedereen vroeg of laat met de dood krijgt te maken. We hebben daarmee een signaleringsfunctie, voorkomen problemen, zorgen voor en verbinden mensen en diensten. Daarnaast biedt de organisatie regionaal georganiseerd werk, wat heel flexibel is en daarmee o.a. een extra kans voor (alleenstaande) ouders.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het is er nog niet en absoluut uniek is dat wij beginnen bij de mens en niet bij een bepaalde dienst of product. Ook zijn we volledig MVO ingericht om de kosten zo laag mogelijk te houden. We bezitten geen gebouwen en maken zo veel mogelijk gebruik van bestaande, veelal gesubsidieerde diensten en kopen waar het echt niet anders kan, op maat in. Voor zover bekend zijn wij het eerste internationale zorgsamenwerkingsverband voor nabestaanden.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO