Prestop

Informatiekiosk PT-KIOSK-EV32L

Man in geruit overhemd bekijkt aanbod fietsen op een informatiezuil

Bedrijfsnaam Prestop
KvK Nummer 17077956
Website www.prestop.nl
Beschrijving onderneming Prestop bediend de Europese markt met innovatieve, interactieve high end touch oplossingen. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een manier van presenteren, activeren en interactie met een zo groot mogelijke impact.
Naam innovatie Informatiekiosk PT-KIOSK-EV32L
Beschrijving innovatie Interactieve informatiekiosk geschikt voor zowel profit als non-profit organisaties. Modern en toegankelijk ontwerp met vele extra mogelijkheden zoals speakers, camera, barcodescanner en meer.
Website innovatie https://www.prestop.nl/producten/informatiezuilen/evolution/
Noodzaak en belang van deze innovatie Kan gebruikt worden ter ondersteuning van de klant, om het online assortiment ook in de winkel te kunnen tonen en meteen te bestellen, geen "nee" verkoop meer of bijvoorbeeld in te zetten voor inschrijving klant/patiƫnt of wayfinding.
Bijdrage aan een betere wereld Informatievoorziening wordt steeds makkelijker, leuker, interactiever en minder foutgevoelig.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Geen statig ontwerp zoals een standaard informatie kiosk, toch betaalbaar en snel terug verdiend.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo TNO   Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland