BoFlora

BoFlora

Plantenbak van BoFlora in een kantooropstelling

Bedrijfsnaam BoFlora
KvK Nummer 70998043
Website www.boflora.nl
Beschrijving onderneming Het leveren en onderhouden van planten in een plantenbak met een uniek luchtzuiveringssysteem.
Naam innovatie BoFlora
Beschrijving innovatie Bestaande plantenbakken en roomdividers hebben vaak ongebruikte ruimte onderin de bak. In deze ruimte plaatsen wij een uniek zuiveringssysteem met een fysiek filter (voor de grove verontreiniging), een Uv-filter (voor het afbreken van de pollen, bacteriën en schimmels (hooikoorts en geurtjes)) en een lucht-ionisator (voor de verwijdering van sigarettenrook, nare geuren, fijnstof etc.). Zo ontstaat enerzijds een gezondere lucht en een prettigere werkomgeving.
Website innovatie https://docs.wixstatic.com/ugd/4f6636_d9b7651f1ed440b58fd92783456b0497.pdf
Noodzaak en belang van deze innovatie Door het combineren van planten en een luchtzuiveringssysteem creëer je de prettigste werkomstandigheden voor je medewerkers. Hierdoor ontstaat meer arbeidsmotivatie, energie en minder ziekteverzuim.
Bijdrage aan een betere wereld Medewerkers kunnen langer en productiever doorwerken door planten en een luchtzuiveringssysteem in hun werkomgeving. Daarnaast is het een verhuurconcept. De klant betaald een vast maandelijks bedrag voor het onderhoud van de planten en het onderhoud aan de luchtzuivering. De planten, plantenbakken en luchtzuivering worden na afloop van het contract hergebruikt bij een andere klant.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Beide componenten zijn op zich zelf niet uniek maar de combinatie van een plantenbak en een fysieke luchtzuiveringsinstallatie is uniek. Daarnaast is het verhuurconcept laagdrempelig en vergt het geen grote investeringskosten voor de klant.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo TNO   Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland