Bizcuit

Bizcuit

Bedrijfsnaam Bizcuit
KvK Nummer 68122853
Website www.bizcuit.nl
Beschrijving onderneming Bizcuit ('biz kit') enables businesses to go digital
Naam innovatie Bizcuit
Beschrijving innovatie Bizcuit ('biz kit') biedt een one-stop shop app waarin ondernemers hun zaken kunnen regelen. Zaken zoals factureren, facturen betalen, bonnen scannen, documenten managen en bankrekeningen inzien. De boekhouding in een gekoppeld boekhoudpakket is automatisch op orde. Het app center binnen de Bizcuit app geeft ook derden de mogelijkheid om hun apps aan te bieden op het Bizcuit platform. Ook kunnen andere softwareleveranciers de diensten van Bizcuit toevoegen aan hun applicaties. Bijvoorbeeld betalen. Bizcuit is een open MKB platform waarop eigen diensten en diensten van derden worden aangeboden in 1 omgeving. De geïntegreerde innovatieve betaaldiensten maken de oplossing uniek. Met de komst van PSD2 in 2019 zullen er veel extra mogelijkheden beschikbaar komen. Denk aan makkelijk salarissen en belastingen betalen, cash flow prognoses en cash management. Ook volgt in 2019 geïntegreerd cloud ERP. Allemaal in 1 app.
Website innovatie https://www.youtube.com/watch?v=cd05QvTQxfg
Noodzaak en belang van deze innovatie Bizcuit zal zorgen voor een grote toename van gemak, efficiëntie en inzicht voor ZZP, MKB en accountants.
Bijdrage aan een betere wereld Ondernemers kunnen hun bedrijfsvoering verbeteren door betere inzichten en meer tijd voor ondernemen. Ook dragen we als gereguleerde betalingsinstelling bij aan het verbeteren van de hygiëne van het Nederlandse betaalverkeer (bijvoorbeeld door fraudemonitoring en het tegengaan van witwassen en terrorismefinanciering).
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Echt betalen vanuit de administratie is uniek in Nederland. Bizcuit biedt dit sinds maart 2017 en vanaf 2019 op nog innovatievere wijze obv nieuwe mogelijkheden door PSD2. Ook het concept van een volledig open MKB platform en een app waarin partners zelf functionaliteit kunnen ontwikkelen is uniek. De grote interesse van banken, grote accountantskantoren, softwareleveranciers, events en awards toont aan dat dit concept aanslaat in de markt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO