Athom BV

Homey - alles in huis verbonden

Homey op een tafel met daarnaast een smartphone met de app

Bedrijfsnaam Athom BV
KvK Nummer 61036498
Website www.athom.com
Beschrijving onderneming Athom ontwikkelt, produceert en vermarkt Homey, een Smart Home platform
Naam innovatie Homey - alles in huis verbonden
Beschrijving innovatie Homey verbindt alle slimme en draadloze producten in huis in één eenvoudig, slim en veilig systeem. Bedien producten van meer dan 1000 merken via één smartphone app en laat je creativiteit de vrije loop met Homey Flows. Door Homey's open platform structuur zijn de mogelijkheden eindeloos en komen er constant nieuwe opties bij.
Website innovatie www.athom.com/homey/
Noodzaak en belang van deze innovatie Smart home is een snelgroeiende sector, en is naast comfort ook populair voor bijvoorbeeld zelfstandig wonen voor ouderen / minder mobielen en beveiliging. Een privacybewust, Nederlands, toegankelijk platform is hierbij voor iedereen goed.
Bijdrage aan een betere wereld Naast het helpen van mensen met verminderde mobiliteit en het helpen van het houden van een oogje in het zeil (zonder camera) voor mantelzorgers biedt Homey, met privacy-by-design principes, ook een privacy-bewust alternatief op andere Smart Home mogelijkheden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het is een compleet eigen product dat een unieke combinatie van hardware (elektronica en draadloze technologieën) en software (eigen besturingssysteem) combineert tot een gebruiksvriendelijk en veelzijdig platform in huis.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo TNO   Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland