SAPROCO 3D Design

SAPROCO 3D Design - 3D animatie van lichtplannen

3D animatie van lichtplannen

Bedrijfsnaam SAPROCO 3D Design
KvK Nummer 66230039
Website www.saproco.nl
Beschrijving onderneming SAPROCO 3D Design maakt creatieve 3D animatiefilms van lichtplannen. Zusteronderneming SAPROCO is specialist op het gebied van led-oplossingen en functioneel licht.
Naam innovatie SAPROCO 3D Design - 3D animatie van lichtplannen
Beschrijving innovatie Met geavanceerde technieken maken wij unieke 3D animatiefilms voor het ontwerpen en ontwikkelen van ruimtes en gebouwen. Zo komen, vaak niet te begrijpen, lichtplannen tot leven. De animatie geeft een nauwkeurige sfeervoorspelling en het lichtplan wordt direct duidelijk. Zelfs wanneer je voor het eerst een lichtplan ziet.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door een ontwerp van een ruimte gedetailleerd te visualiseren, besparen aannemers, architecten en andere betrokkenen tijd en geld. De communicatie verloopt soepeler, fouten worden voorkomen en stakeholders zijn sneller overtuigd. Een 3D animatie zorgt voor tijdswinst, een besparing op (productie)kosten en minder verspilling van materialen.
Bijdrage aan een betere wereld Licht is van levensbelang. Het beïnvloedt onze stemming, gezondheid en energie. Met geavanceerde animatietechnieken zijn wij nog beter in staat een lichtplan te maken, wat bijdraagt aan een optimale sfeer en beleving. Wij creëren ruimtes waar beter geleefd, geleerd en gewerkt wordt.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel SAPROCO 3D Design is het eerste bedrijf wat berekende lichtbundels kan weergeven in een 3D animatie.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO