vva-informatisering BV

Innovatiserings denktank van "Young potentials en young professionals". Deze denktank heeft een eigen CInO.

Bedrijfsnaam vva-informatisering BV
KvK Nummer 20132857
Website vva-informatisering.nl
Beschrijving onderneming VVA-innovatisering combineert de kennis van studenten (Tilburg University) met de huidige problematiek bij non-profit organisaties en zorgt op deze manier voor verrassende oplossingen.
Naam innovatie Innovatiserings denktank van Young potentials en young professionals. Deze denktank heeft een eigen CInO.
Beschrijving innovatie Uitwerken van klantcases (problematieken en onderzoek) voor non-profitorganisaties. M.b.v. Design Thinking als uitwerkmodel komen studenten tot verrassende oplossingen. deze worden vrijblijvend gepresenteerd en geïmplementeerd bij organisaties. Zo worden deze masterstudenten ook geïnteresseerd in het MKB, waar zij voornamelijk nog wegvloeien naar de Big Five (KPMG, PWC etc).
Website innovatie https://www.linkedin.com/company/17926866
Noodzaak en belang van deze innovatie VVA-innovatisering combineert de kennis van studenten (Tilburg University) met de huidige problematiek bij non-profit organisaties en zorgt op deze manier voor verrassende oplossingen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Studenten van allerlei faculteiten leveren hun intellect om cases uit te werken, welke weer gepresenteerd of geïmplementeerd worden bij non-profit organisaties. Twee cases zijn: Innovatief Presenteren (is een workshop PPT2016) en security awareness (is een dienst om besef voor informatieveiligheid). Verder innovatisering in een eesv (of ewiv) te plaatsen om zo in een costcenter zaken te doen met innovatieve bedrijven.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO