OTSO BV

OTSO

Bedrijfsnaam OTSO BV
KvK Nummer 63448149
Website www.otso.nl
Beschrijving onderneming Sollicitatie en recruitment platform OTSO is de nieuwe smartphone app waarmee sollicitaties simpel en snel worden. Als sollicitant maak je binnen een profiel aan met daarin je werk criteria; denk hierbij aan salarisindicatie, opleiding, reisafstand en natuurlijk je werkveld. Dit kan van stageplaats tot bijbaan of topfunctie. Je kunt het eenvoudig aanpassen en personaliseren met een pitch. Op basis van jouw profiel filtert OTSO interessante vacatures, deze worden in jouw overzicht getoond. Is er van beide kanten een positieve indruk, dan hebben jullie een match. Zo kun je altijd en overal mogelijk een nieuwe toekomst tegemoet gaan. OTSO Your job is one swipe away
Naam innovatie OTSO
Beschrijving innovatie Voor veel bedrijven en werkzoekenden is het sollicitatieproces langzaam en tijdrovend. Maar het kan veel sneller, laagdrempeliger en eenvoudiger. Geen stapels brieven of een volle inbox, met OTSO is het met een eenvoudige swipe geklaard. OTSO is de nieuwe smartphone app waarmee sollicitaties simpel en snel worden. Als sollicitant maak je binnen een profiel aan met daarin je werk criteria; denk hierbij aan salarisindicatie, opleiding, reisafstand en natuurlijk je werkveld. Dit kan van stageplaats tot bijbaan of topfunctie. Je kunt het eenvoudig aanpassen en personaliseren met een pitch. Op basis van jouw profiel filtert OTSO interessante vacatures, deze worden in jouw overzicht getoond. Is er van beide kanten een positieve indruk, dan hebben jullie een match. Zo kun je altijd en overal mogelijk een nieuwe toekomst tegemoet gaan.
Website innovatie https://itunes.apple.com/nl/app/id1002426793
Noodzaak en belang van deze innovatie Het sollicitatieproces is verouderd en is drastisch toe aan verandering, met OTSO wordt het voor beide partijen een stuk sneller, simpeler en effectiever.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Met 1 profiel swipend solliciteren altijd en overal. Ipv de lange sollicitatiebrieven. Ook voor recruiters een stuk sneller en simpeler oordelen over kandidaten.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO