Mind Your Bag

Van stalenboek naar tas.


Bedrijfsnaam Mind Your Bag
KvK Nummer 56901984
Website www.mindyourbag.nl
Beschrijving onderneming Mind Your Bag is een Nederlands tassenlabel, wij gebruiken hiervoor stoffen uit oude stalenboeken en restpartijen uit de meubelindustrie.
Naam innovatie Van stalenboek naar tas.
Beschrijving innovatie Voor het vervaardigen van de tassen maken wij gebruik van oude stalenboeken en restpartijen uit de meubelindustrie. De stoffen zijn van hoge en exclusieve kwaliteit wat maakt dat de tassen een zeer lange levensduur hebben. Iedere tas is one-of-a-kind. Mind Your Bag doet aan MVO; productie vindt plaats in Nederlandse ateliers, hierdoor zijn wij verzekerd van eerlijke en menselijke arbeidsomstandigheden.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij zijn van mening dat er binnen de fashionindustrie een grote verschuiving moet plaatsvinden van lineair naar circulair. Hierdoor zal er een verlaging van de milieulast ontstaan. Tevens dienen er door MVO in de fashion betere menselijke arbeidsomstandigheden te komen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Mind Your Bag is het enige upcycling/recycling tassenlabel dat gebruik maakt van oude stalenboeken uit de meubelindustrie en dat op een exclusieve fashionable en MVO-wijze doet.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo TNO   Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland