Icademy BV

Triple Blend Learning

Schematische weergave van Triple Blend learning

Bedrijfsnaam Icademy BV
KvK Nummer 01166414
Website https://icademy.nl/
Beschrijving onderneming Opleidingsinstituut, gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk online leertrajecten.
Naam innovatie Triple Blend Learning
Beschrijving innovatie Triple Blend Learning borgt d.m.v. interactieve video de eerder verworven kennis en maakt deze in de werksituatie toepasbaar.
Website innovatie https://icademy.nl/files/pdf/TripleBlendLearning_2017_MKBTop100.pdf
Noodzaak en belang van deze innovatie Nieuw opgedane kennis wordt niet naar de werksituatie ‘vertaald’. Het blijft een ‘theoretisch’ model wat de medewerker en het bedrijf niet helpt in de verdere ontwikkeling. Dit zorgt voor (hoge) kosten zonder terugverdienmodel; de medewerker kan de nieuw verworven kennis niet toepassen en de onderneming investeert wel, maar de voordelen van de nieuw verworven kennis worden niet optimaal benut. Triple Blend Learning zorgt ervoor dat de theoretische kennis, geoefend in klassikale- / groepslessen toegepast wordt in de praktijk. Met behulp van Interactieve video wordt de kennis op de werkvloer in handelen omgezet. Theoretische kennis wordt praktisch handelen en helpt daarmee bedrijven te innoveren!
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De methodiek van Triple Blend Learning is nieuw en origineel en is ook merkrechtelijk beschermd.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO