Getting the picture

Visual consultancy

Schematische weergave van visual consultancy

Bedrijfsnaam Getting the picture
KvK Nummer 63636735
Website https://www.gtp.nl
Beschrijving onderneming Getting the picture is een visueel organisatieadviesbureau. Wij adviseren bedrijven in verandertrajecten door het inzetten visual consultancy.
Naam innovatie Visual consultancy
Beschrijving innovatie Visueel denken heeft de afgelopen jaren bewezen erg effectief te zijn. Met visual consultancy passen we dit visueel denken toe binnen bedrijven. We helpen bedrijven in verandering door mensen te betrekken. We maken de verandering visueel en creëren zo meer betrokkenheid, draagvlak en plezier. Dat doen we door professioneel advies te combineren met visuele workshops, live tekenen, infographics en uitleganimaties.
Website innovatie https://www.gtp.nl/visueel-denken/
Noodzaak en belang van deze innovatie Van veel innovaties merk je pas het belang als je ziet dat iets ook anders, leuker of efficienter kan. Visual consultancy vergroot niet alleen de kans op succes bij verandertrajecten. Het maakt ze ook doeltreffender, inzichtelijker en vooral leuker!
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel We zijn het eerste bedrijf in Nederland dat verander- en innovatiemanagement op universitair niveau, combineert met creatieve illustratie- en animatie professionals.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO