Fotofabriek

Public Production

Productie van fotoboek

Bedrijfsnaam Fotofabriek
KvK Nummer 01138465
Website https://www.fotofabriek.nl
Beschrijving onderneming Fotofabriek.nl is onderdeel van Chris Russell BV en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende fotoboekenleveranciers van Nederland. In maart 2017 is Fotofabriek voor het 5e jaar op rij verkozen tot de beste van Nederland. Naast fotoboeken kun je met je eigen foto's ook andere fotoproducten maken zoals kalenders, agenda's, wanddecoraties en vele andere producten.
Naam innovatie Public Production
Beschrijving innovatie Jouw hardcover fotoboek wordt gefilmd tijdens de productie. Je krijgt tijdens het productieproces van elke stap een persoonlijke video om te bekijken of downloaden.
Website innovatie https://www.fotofabriek.nl/persoonlijke-video-fotoboek/
Noodzaak en belang van deze innovatie Fotofabriek wil consumenten de mogelijkheid geven om zelf te bekijken hoe hun eigen fotoproduct van een digitaal bestand naar een echt fotoboek transformeert. Daarnaast is deze stap een belangrijke ontwikkeling in de algehele tendens waarbij klantenbinding en loyaliteit een belangrijke rol spelen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Uniek in de online wereld. Er is geen aanbieder die gepersonaliseerde producten op deze manier omzet in gepersonaliseerde video's.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO