CPT BV

Tankwell Composite Tank Container

Tankwell Composite Tank Container

Bedrijfsnaam CPT BV
KvK Nummer 37141211
Website www.c-p-t.nl
Beschrijving onderneming CPT ontwerpt, produceert en verkoopt lichtgewicht composiet tanks en tankcontainers voor transport doeleinden.
Naam innovatie Tankwell Composite Tank Container
Beschrijving innovatie Tankwell Composite Tank Container is een tankcontainer voor bulk logistiek van vloeistoffen die 40% lichter is en een 40% betere isolatie heeft dan gangbare stalen tankcontainers. Door toepassing van Tankwell tankcontainers wordt tot 10% op de transportkosten en brandstofgebruik bespaard.
Website innovatie www.tankwell.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie In de transport sector is er een algemeen streven naar groenere logistiek en meer efficiency in de keten. In het specialisme van het vloeistofvervoer vertaalt zich dit in de vraag naar lichtere transportmiddelen zodat per rit meer product vervoerd kan worden. Daarnaast is thermische isolatie van belang, zodat in de keten minder externe verwarming/koeling nodig is.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Tankwell is de enige composiet tankcontainer in de wereld die op dit moment toegepast wordt. Het is de lichtste tankcontainer in de markt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO