Voicebooking.com

Creating the new standard in voicebooking

Microfoon

Bedrijfsnaam Voicebooking.com
KvK Nummer 64486206
Website www.voicebooking.com
Beschrijving onderneming Voicebooking.com is het eerste stemmenbureau dat werkt als een webshop. Wie gebruik maakt van Voicebooking heeft een voice-over binnen een paar stappen geregeld. Onze stemmen zijn stuk voor stuk professionals, hebben een eigen studio en hanteren onze vaste prijzen. Dat is precies wat Voicebooking zo uniek en transparant maakt.
Naam innovatie Creating the new standard in voicebooking
Beschrijving innovatie Voicebooking.com is op het gebied van voice-overs marktleider geworden door haar unieke werkwijze. Klanten kunnen binnen een paar simpele stappen een voice-over casten, briefen, boeken en betalen. Voicebooking gebruikt een eigen systeem dat constant doorontwikkelt. Zo is het aantal retakes (een voice-over moet opnieuw de studio in omdat de geleverde audio nog niet naar wens is) binnen een jaar gehalveerd door de tone-of-voice selector. Dat is een tool waarmee de klant per stem kan kiezen op welke wijze het script moet worden ingesproken. Daarnaast is er sinds kort een handige chatfunctie, waardoor klant en stem direct met elkaar in contact kunnen staan. Zo is een project nog sneller afgerond en kan de klant als de wiedeweer met de geleverde audio aan de slag. In een medialandschap waar alles draait om snelheid en kwaliteit, zet Voicebooking.com de standaard.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Als het gaat om audiovisuele producties, hebben onze klanten vaak met krankzinnige deadlines te maken. Voicebooking is transparant in prijs, levert vliegensvlug kwaliteit (soms zelfs een kwestie van minuten) en neemt zo de zorgen weg van de klant waarvan budget en levertijd onder druk staan.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn veel online stemmenbureau's waar je voice-overs kunt boeken. Maar één die werkt als een webwinkel; overzichtelijk, transparant en met snelle levertijden

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO