markvanderwoning.INDUSTRIEELONTWERP

3Acint bloembol(vouw)vaas

3Acint bloembol(vouw)vaas

Bedrijfsnaam markvanderwoning.INDUSTRIEELONTWERP
KvK Nummer 52587916
Website www.markvanderwoning.nl
Beschrijving onderneming markvanderwoning.INDUSTRIEELONTWERP is een compact bureau voor concept ontwerp, product vormgeving, technisch en principe ontwerp, engineering, visueel denken, meedenken over roadmap of productportfolio en modelbouw. Ik kan draaien, frezen, lassen, stikken, afwerken, spuiten, electronica installeren… Veel van de activiteiten die handig zijn tijdens een productontwikkelingsproces. En allemaal zelf in eigen werkplaats. Daarnaast breng ik ook in eigen beheer producten op de markt. Benieuwd? Kijk in mijn portfolio of naar de actuele bezigheden voor een eerste indruk. Enthousiast? Bel of mail dan even!
Naam innovatie 3Acint bloembol(vouw)vaas
Beschrijving innovatie Deze bloembollenvouwvaas is zeer vernieuwend; het is de eerste bloembollenvaas ter wereld, waarbij de bol niet in de vaas ligt, maar geklemd wordt tussen een opengespaard gat. De bol zweeft hiermee boven het water, en is zichtbaar en voelbaar door de opening van de vaas heen. Een groot voordeel van dit ontwerp, is dat vaas opvouwbaar is, waardoor het veel minder opslagruimte inneemt en zonder breukschade te versturen is (in tegenstelling tot de traditionele glazen bollenvazen). De eindgebruiker zet deze design bollenvouwvaas zelf eenvoudig in elkaar.
Website innovatie www.suseela.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Bloembollen worden veel per postorder geleverd, vaak samen met vaas. Deze vazen zijn van glas en daarmee breekbaar. Onze vaas is dat niet, wordt plat geleverd en kun je dus zelf in elkaar zetten! Bovendien kan er een mooi print op en zit de bloembol vastgeklemd bovenin de vaas, waardoor de bloem als deze groeit niet om kan vallen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Dit is de eerste en enige bloembolvouwvaas! Bovendien is hij geoctrooieerd.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO