LedXtra BV

Dubbelzijdig digitaal LED stoepbord

Bedrijfsnaam LedXtra BV
KvK Nummer 58757341
Website
Beschrijving onderneming Ontwikkelen en assembleren van LED displays
Naam innovatie Dubbelzijdig digitaal LED stoepbord
Beschrijving innovatie LedXtra BV een innovatieve onderneming met eigen engineers, programmeurs en een design afdeling waarmee wij vrijwel alle soorten LED displays en systemen kunnen ontwikkelen en vervaardigen. na jaren ontwikkeling van diverse LED displays en systemen zijn we trots op ons inmiddels gepatenteerde systeem; een zeer compact digitaal LED stoepbord met een zeer laag energie verbruik en een lichtsterkte van 6000nit.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie 'Opvallen' en 'onderscheiden' zijn kernwoorden in een goede marketing. op een ongeƫvenaarde manier visueel communiceren. of het nu gaat om informatie of producten die aanbevolen worden, de MIAX, ons digitale LED stoepbord laat zich verrassend snel en eenvoudig programmeren. Echt een 'plug and play systeem' waarmee iedereen binnen een hele korte tijd zijn of haar advertentie kan samenstellen en activeren.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een dubbelzijdig systeem met LED TV's bestond al in 2014 -de mobima uit belgie, De MIAX maakt gebruik van outdoor SMD leds waarmee er een hele hoge lichtsterkte gehaald wordt zodat er een hele hoge attentie waarde gehaald wordt en de beeldweergave altijd gelijk blijft, ook met volle zon direct op het scherm. Door het gebruik van deze nieuwe technologie is het energieverbruik ontzettend laag waarmee we absoluut kunnen aangeven dat wij 'groen' en 'duurzaam' zijn. De MIAX is prijstechnisch zeer interessant waardoor de 'Total Cost of Ownership' lager uitvallen dan die bij de huidig gebruikte stoepborden, welke tevens ook vervuilender zijn doordat de reclame posters gedrukt worden en na gebruik weggegooid worden. Duurzaam opvallen en onderscheiden doe je met een MIAX!

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO