fitview group BV

fitview

Tablet met fitviewapp

Bedrijfsnaam fitview group BV
KvK Nummer 64784150
Website www.fitview.nl
Beschrijving onderneming fitview is het slimste en meest complete online vitaliteitsplatform van Nederland
Naam innovatie fitview
Beschrijving innovatie Fitview is het online vitaliteitplatform voor het meten, managen en monitoren van (bedrijfs)vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zowel voor medewerker, afdeling en bedrijfsbreed. Met fitview is het mogelijk om de effectiviteit van interventies, programma’s en investeringen in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te meten. Tot op de euro laat fitview zien welk rendement een investering haalt. Het is ontwikkeld voor o.a. arbo-diensten, gezondheidsprofessionals en aanbieders van PMO, PAGO en Health-Checks.
Website innovatie www.fitview.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie De afgelopen jaren wordt er door veel bedrijven geïnvesteerd in de inzetbaarheid van het personeel. Nu worden daar telkens diverse systemen door elkaar gebruikt. Daarnaast is vooral het rendement vaak onduidelijk van deze investeringen. fitview kan precies laten zien aan welke knoppen gedraaid moet worden en wat het kan opleveren, vervolgens kan gemeten worden wat het rendement is. Dit geeft organisaties de kans om specifiek en actief met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel fitview maakt als eerste platform gebruik van diverse wetenschappelijk bewezen tools om vitaliteit te meten en monitoren en eenvoudig inzichtelijk te maken. Een compleet platform als deze is nog niet eerder ergens ter wereld in de markt gezet.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO