ZevHas Lab BV / Dementia-App

Dementia-App

App met agenda weergave

Bedrijfsnaam ZevHas Lab BV / Dementia-App
KvK Nummer 56545630
Website www.dementia-app.nl
Beschrijving onderneming Maatschappelijke onderneming met als doel ondersteuning te bieden aan mantelzorgers en familie naar hun dierbbare met dementie.
Naam innovatie Dementia-App
Beschrijving innovatie De dementia-App helpt bij het ontzorgen van mensen met dementie en hun directe omgeving. Het contact via deze community-App bevordert bovendien de sociale betrokkenheid en draagt bij aan de kwaliteit van leven.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Ondersteuning aan mantelzorgers en familie in de communicatie en informatie naar hun dierbare met dementie. Voor de persoon met dementie/ de zorgontvanger brengt het structuur in de dag, helpt het bij de communicatie en draagt het bij aan de kwaliteit van leven.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Mensen met een vorm van dementie hebben onder meer behoefte aan een dagritme en structuur en zullen naar verwachting langer thuis kunnen blijven wonen als zij daarbij adequaat worden ondersteund door mantelzorg en technologie. De dementia-App is een belangrijke nieuwe en innovatieve aanvulling op de fysieke hulp van mantelzorgers en familie aan mensen met dementie.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO