XS service BV

PROFIJT Passie voor leren!

Tablet met weergave van Profijt App

Bedrijfsnaam XS service BV
KvK Nummer 51434296
Website www.profijt.nu
Beschrijving onderneming Ontwikkelen van educatieve software.
Naam innovatie PROFIJT Passie voor leren!
Beschrijving innovatie PROFIJT is het nieuwste, leukste een meest geavanceerde digitale leer-, werk-, zorg- en volgsysteem voor het onderwijs. Een webbased omgeving die gebruikers volledig ontzorgt als het gaat om gepersonaliseerd onderwijs en de registratie van leerling-gegevens. Eindelijk na 100 jaar een nieuwe manier van lesgeven! In PROFIJT staan de leerlingen centraal. Zij werken aan leerroutes die door de docent of henzelf zijn samengesteld, ieder op hun eigen tempo en niveau. Een docent kan dit per leerling of groep van leerlingen aansturen en monitoren. PROFIJT is een snelgroeiende organisatie met een zeer ervaren ontwikkelteam en een consultancy team dat scholen begeleid bij het gebruik van PROFIJT en overige onderwijsvernieuwing. Het PROFIJT consultancy team bestaat uit orthopedagogen, psychologen en onderwijsdeskundigen. PROFIJT is eind 2014 gestart met 15 praktijkscholen. Deze scholen zijn speciaal naar XSservice toegekomen vanwege de deskundigheid en jarenlange ervaring in het ontwikkelen van onderwijsapplicaties. Inmiddels is PROFIJT in gebruik op meer dan 40 VO-scholen in het hele land. En dat groeit per week met enkele scholen bij. Deze scholen kiezen voor een flexibel systeem dat professioneel wordt begeleid. En samen met de school op maat wordt aangepast aan de onderwijs ideeën en wensen van de school.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Doordat in PROFIJT de persoonlijke leerdoelen van een leerling kunnen worden gekoppeld aan leerobjecten van diverse methodes of eigen lesmateriaal, kunnen er methode overstijgende leerroutes worden samengesteld. PROFIJT is een platform waarop docenten kennis en content kunnen delen met collega’s in alle landen. Door samen te delen en van elkaar te leren, versterkt PROFIJT de kracht van de docenten en daarmee het onderwijs over de hele wereld! De stage en matching mogelijkheden van PROFIJT worden samen met bedrijven en scholen ontwikkeld om de jeugdwerkeloosheid aan te pakken. Daarnaast kan alle zorg en stage informatie van een leerling worden gekoppeld aan de persoonlijke leerroute zodat een docent continue een totaalbeeld heeft van de leerling. Dit bevordert de rol van de docent als coach. In technische zin is PROFIJT uniek omdat het kan worden gebruikt in alle browsers en als app op vrijwel alle devices. Hierdoor kunnen gebruikers altijd en overal hun persoonlijke omgeving gebruiken: any place, any where! PROFIJT is een uniek project omdat wij daadwerkelijk kiezen voor de leerling. Een school staat klaar voor haar leerlingen, docenten staan klaar voor de leerlingen en daar sluit PROFIJT naadloos op aan. Alles voor het leerproces van de leerlingen!
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er gebeurt van alles op het gebied van onderwijsvernieuwing en digitalisering. PROFIJT is uniek omdat het alle ontwikkelingen samenbrengt in één applicatie.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO