Wildinkoop Puts

Heuvelland wild / Vijlenerboswild

Bedrijfsnaam Wildinkoop Puts
KvK Nummer 14608682
Website vijlenerboswild.nl
Beschrijving onderneming Wildinkoop direct van de jager. Deze brengen het op locatie waar het gebeurt wordt en betaald
Naam innovatie Heuvelland wild / Vijlenerboswild.
Beschrijving innovatie Eerste samenwerking tussen jager- inkoper- slager- restaurants. Het wild verlaat het Heuvelland niet.scharrelvlees uit eigen regio vanuit het bos tot op het bord. Allemaal in het Heuvelland!! Versers kan niet. Het is voor het eerst in Nederland dat deze samenwerking tot stand komt!!
Website innovatie www.slowfoodies.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Jagen is noodzakelijk onder het motto van ree beheer en schadebestrijding van wilde zwijnen.wij zorgen ervoor dat deze noodzaak een positieve draai krijgt door een culinair produkt vanuit het Heuvelland aan te bieden. Zodat dit scharrelvlees goed gebruikt wordt.en het niet verloren gaat.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Dit is de eerste keer dat de neuzen van jager- slager- restaurants dezelfde kant op wijzen en van een noodzakelijk kwaad een eerlijk en goed produkt maken met een goede bestemming. De toerist komt extra voor dot produkt naar het heuvelland waar het bij de aangesloten restaurants verkocht wordt. Tevens ook voor de thuismarkt verkrijgbaar

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO