Wesemann Projects BV

Pre-magnetiseringssysteem

Pre-magnetiseringssysteem

Bedrijfsnaam Wesemann Projects BV
KvK Nummer 24474920
Website www.wesemann.eu
Beschrijving onderneming Wesemann ontwerpt en bouwt kwalitatief hoogwaardige transformatoroplossingen voor de industriële installateur en eindgebruiker.
Naam innovatie Pre-magnetiseringssysteem
Beschrijving innovatie Het door Wesemann ontwikkelde concept “pre-magnetisering” maakt het mogelijk om met een eenvoudig, maar doeltreffend systeem een vermogenstransformator voor te magnetiseren, waarna de vermogenstransformator zonder inschakelstroom in bedrijf kan worden genomen.
Website innovatie http://wesemann.eu/nl/maritiem-en-offshore/offshore-en-scheepvaart/pre-magnetiseringssystemen.html
Noodzaak en belang van deze innovatie In toenemende mate wordt de huidige regelgeving aangescherpt waar het gaat om de toepassing van renewable energiebronnen en de koppelingen naar het energy grid. Negatieve bij-effecten zoals spanningsschommelingen en tijdelijke overcapaciteit leiden tot problemen in de stabiliteit van het energienet. Wesemann heeft met de ontwikkeling van een voormagnetiseringssysteem een bijzondere oplossing beschikbaar voor het beperken van onvermijdelijk optredende inschakelstromen die leiden tot spanningsdips, “flicker” en zware fysieke belasting op het aangesloten netwerk. Door de toepassing van het zogenoemde “Wesemann pre-mag” systeem nemen de negatieve bij-effecten af en wordt het voor kleinschalige energie-plants zoals windmolens en zonnepanelencentra eenvoudiger om de energieleveranties zeker te stellen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het product is technisch nieuw en origineel in de plug-and-play uitvoering zoals Wesemann het op de markt brengt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO