Werkplekaanpassingen

Temperatio maatwerkstoel

Temperatio maatwerkstoel

Bedrijfsnaam Werkplekaanpassingen
KvK Nummer 24377006
Website www.werkplekaanpassingen.nl
Beschrijving onderneming Wij maken werkplekken op maat voor mensen waar standaard niet past.
Naam innovatie Temperatio maatwerkstoel
Beschrijving innovatie Na jaren bestaande stoelen te hebben aangepast en zo ook veel materiaal weg moeten gooien, hebben we in 2015 al onze ervaring gestopt in het ontwikkelen van een eigen maatwerkstoel die aan te passen is aan de gebruiker. Door het juiste gebruik van onderdelen en eigen productie is de stoel daadwerkelijk eind 2015 in de verkoop gegaan. De stoel ziet er uit als een gewone stoel dus werkt niet stigmatiserend.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Maatwerkstoelen en stoelen op medische indicatie zien er vaak ook aangepast uit en kost veel materiaal dat weggegooid wordt. En de kosten liepen flink op waardoor organisaties de aanschaf niet konden bekostigen. Door goed te combineren is er nu een basis maatwerkstoel (de Temperatio) ontstaan die er uit ziet als een gewone stoel en eenvoudig aan is te passen naar de gebruiker en voor een prijs van een middenklasse burostoel. Maar ook als je langer, smaller, dikker, korter, etc. bent dan “standaard/gemiddelde” werknemers dan is de Temperatio stoel ook goed aan te passen. Goed zitten levert minder klachten en dus een hogere productiviteit en minder verzuim (dus kosten) .
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Nieuw ontwikkeld met bestaand materiaal en eigen produktie. Er bestaan wel medische stoelen maar deze zijn vaak kostbaar en zien er uit "gehandicapte" stoelen. Nu is de stoel voor een groot deel van de mensen die hem nodig hebben beschikbaar.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO