VobeSoft

VobeSoft Cloud Database Platform

Screenshot dashbord VobeSoft

Bedrijfsnaam VobeSoft
KvK Nummer 55411487
Website www.vobesoft.nl
Beschrijving onderneming “Hoe kan VobeSoft ons bedrijf helpen en op welk niveau?” VobeSoft is je metgezel op ieder niveau. Het helpt je overzicht te behouden en in controle te komen en blijven over je bedrijfsvoering. Of je nu op zoek bent naar een manier om je klanten, medewerkers, klachten, incidenten, service verzoeken, workflows, to-dos, producten, woningen, uren, projecten, vrijwilligers of wat dan ook te beheren, VobeSoft is hèt dynamische data beheer systeem dat ieder bedrijf zoekt.
Naam innovatie VobeSoft Cloud Database Platform
Beschrijving innovatie CRM, ERP, workflow management, service management of wat voor systemen dan ook, iedereen heeft aannames rondom deze termen. Hoe ga je als bedrijf om met deze aannames, hoe manage je de verwachtingen? Wat als je maar gebruik maakt van bepaalde aspecten van een CRM of ERP applicatie? VobeSoft denkt niet in hokjes maar kijkt naar jouw bedrijf. Het stopt je behoeftes niet in een term maar vormt zich naar jouw wensen. VobeSoft biedt een core met aanpasbare widgets voor individuele gebruiker behoeftes door middel van persoonlijke dashboards. Maak een eind aan container begrippen en begin met VobeSoft.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Data is één van de belangrijkste steunpilaren voor organisaties die succesvol willen zijn. Om data op te slaan en er gemakkelijk mee te kunnen werken heb je een simpele database nodig die je gemakkelijk kan inrichten en vervolgens kan toepassen om bijvoorbeeld klanten, service verzoeken of wat dan ook te beheren. VobeSoft kan ook als de lijm dienen tussen grote bestaande applicaties om simpelweg data "werkbaar" te krijgen en vervolgens zorgt VobeSoft ervoor dat deze data ook "verwerkbaar" is.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn veel web applicaties met de insteek vanuit een term bijvoorbeeld CRM of ERP. Wij geloven dat men het niet vanuit de term moet bekijken maar puur vanuit de behoefte en een daarbij horende flexibele database te leveren.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO