Vexx BV

High Performance Smoothies

Vexx producten

Bedrijfsnaam Vexx BV
KvK Nummer 62115391
Website www.vexx.eu/nl
Beschrijving onderneming Vexx ontwikkelt natuurlijke smoothies in gedroogde vorm, waarbij biologische grondstoffen door de consument gemengd worden met 500ml water om tot een super gezonde maaltijdvervanger te komen. De smoothies van Vexx bevatten alle nutriënten zoals vitaminen, mineralen en vezels die het menselijk lichaam nodig heeft om tot 6 uur lang optimaal te functioneren, zowel mentaal als fysiek. Wat Vexx bijzonder maakt is de combinatie van gemak, gezondheid, betaalbaarheid en duurzaamheid. Doordat we een gezond alternatief bieden op de reguliere fastfoodmarkt worden we als zeer disruptief aangemerkt. De onderneming is gevestigd in Den Bosch.
Naam innovatie High Performance Smoothies
Beschrijving innovatie Het innovatieve aan Vexx is het gebruik van grondstoffen in plaats van bouwstoffen bij de samenstelling van de smoothies.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Vexx is ontstaan vanuit een behoefte om een alternatief te bieden voor fast food, waarbij de consument zich toch snel kan voeden. Zo is Vexx erg handig voor op reis, onderweg of op kantoor. Zolang er water beschikbaar is kun je Vexx nuttigen binnen twee minuten. Wereldwijd is er een enorme voedselverspilling gaande. Een Vexx maaltijd is (door de gedroogde poedervorm voor het mengen met water) zes maanden houdbaar. Er is dus geen verspilling.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Afslankshakes en fitness-shakes bevatten niet alle voedingsstoffen die nodig zijn om het menselijk lichaam goed te laten functioneren. Ons product is nieuw en origineel omdat het wél alle benodigde voedingsstoffen bevat. Vexx is voor 100% opgebouwd uit plantaardige ingrediënten en is gluten-, soja- en lactose vrij.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO