VARI-STEPP

VARI-STEPP

Close-up van drempel die werking toont als er met een wiel overheen gereden wordt

Bedrijfsnaam VARI-STEPP
KvK Nummer 55140572
Website www.vari-stepp.com
Beschrijving onderneming VARI-STEPP ontwikkelt oplossingen voor toegankelijkheid en bevordering valpreventie.
Naam innovatie VARI-STEPP
Beschrijving innovatie VARI-STEPP is een gepatenteerde flexibele waterkerende dorpel welke geen obstakel is voor rolstoelen, ziekenhuisbedden, tilliften, rollators, etc. Het is daarbij ergonomisch voor verplegend personeel en draagt bij aan valpreventie. Het is daardoor uitermate geschikt als waterkering voor vloeren van badkamers, keukens, etc.
Website innovatie www.vari-stepp.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Traditionele hardstenen dorpels zijn wel een waterkering maar daarentegen ook een groot obstakel voor rollend verkeer. Daardoor is dit ook verre van ergonomisch voor verplegend personeel die rolstoelen, tilliften en/of ziekenhuisbedden over deze hardstenen dorpels heen moeten duwen/tillen. Ook levert dit de nodige schade op aan het rollend materieel.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het eerste idee ontstond in 2012. Het in 2015 verstrekte patent geeft aan dat VARI-STEPP uniek is. Dit wordt bevestigd door de reacties vanuit de markt, zowel nationaal en internationaal, door zowel gebruikers als architecten. Ook het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch heeft VARI-STEPP daarom na oplevering alsnog laten installeren. Sinds augustus 2015 is er ook een brandvertragende versie op de markt en op dit moment wordt de laatste hand gelegd om (naast antraciet) vanaf Q2 2016 ook in kleur te kunnen leveren.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO