Use All Energy BV

Solar-Heat-Combi-Panel

PVT paneel, Solar Heat Combi

Bedrijfsnaam Use All Energy BV
KvK Nummer 64795101
Website www.useallenergy.nl
Beschrijving onderneming Leveren en installeren van zonne energie systemen
Naam innovatie Solar-Heat-Combi-Panel
Beschrijving innovatie Dit is een door Use All Energy geoctrooieerd combi paneel waarmee zowel stroom als warmte wordt geproduceerd voor bestaande en nieuwe PV panelen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Ons milieu wordt wereldwijd steeds zwaarder belast, hiervoor zijn systemen nodig die geen gebruik meer maken van fossiele brandstoffen. Het PVT systeem van Use All Energy draagt hierin duidelijk bij aan het verminderen van fossiel brandstof gebruik en CO2 uitstoot tegen een betaalbare prijs.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Deze innovatie is nieuw omdat we uitgaan van actieve koeling van zonnepanelen, hierdoor een duidelijk hogere PV en thermische opbrengst van het systeem. De zelf geproduceerde warmtewisselaar van aluminium is licht, heeft een uitstekende warmteoverdracht, is goedkoop, recyclebaar, aan te brengen bij zowel bestaande als ook bij nieuwe PV systemen zonder dat het PV paneel aangepast hoeft te worden. Is ook eenvoudig verwijderbaar of vervangbaar en uitbreidbaar. Waterzijdig met click fit wateraansluitingen simpel te monteren op het dak, bestand tegen -30graden vorst, door open uitvoering ontstaat er geen hogere temperaturen dan ca 70 graden waardoor er geen droogkook beveiliging nodig is. Eenvoudig te combineren met bestaande verwarmingssystemen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO