Upfallshower

Upfall Shower

Weergave en uitleg van de werking van de Upfall Shower

Bedrijfsnaam Upfallshower
KvK Nummer 60949570
Website www.upfallshower.com
Beschrijving onderneming Upfallshower is producent van water besparende douche systemen
Naam innovatie Upfall Shower
Beschrijving innovatie De Upfall Shower is een water en energie besparend douche systeem dat ongeveer 90% bezuinigd op water en energie en de gebruiker een echte wellness ervaring geeft van 40 liter water per minuut. Genieten en besparen gaan duurzaam samen in deze douche oplossing die wereldwijd toepasbaar is in de private en publieke sector.
Website innovatie www.beterbad.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Drinkwater gaat een steeds groter probleem worden in de toekomst en toch douchen wij bijvoorbeeld in Nederland per gezin bijna de helft aan dat drinkwater weg. Ook in andere landen wordt veel water gebruikt voor de douche en dat water gebruik blijft alleen maar toenemen. De Upfall Shower geeft de ultieme oplossing voor dit gigantsiche water gebruik. De Upfall Shower kan wereldwijd het water gebruik tijdens douchen met 90% terugbrengen. Tevens betekend dit 90% minder energie voor het verwarmen nodig en 90% minder afvalwater.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het systeem van de Upfall Shower is het eerste systeem ter wereld dat al volledig uitontwikkeld is. De laatste versie van de Upfall die begin 2016 gereed kwam is inmiddels naast bij particulieren, ook al bij hotels en (verhuur) appartementen geplaatst en beschikt als eerste Upcycle douche ter wereld over de KIWA keur. De uitvinder Rene Betgem is al sinds 2003 bezig met de ontwikkeling van de Upfall Shower. Het systeem start automatisch met enkele liters dat gefilterd en gedesinfecteerd wordt, waarbij slechts 1-2 liter schoon heet water wordt toegevoegd aan het systeem. Daarnaast wordt het systeem automatisch na elk gebruik gereinigd, beschikt over een pauze-knop en een kinderbeveiliging. Gebruiksvriendelijk en waterveilig is deze innovatie, waarbij tot 90% bespaard kan worden op water en energy/co2. Het systeem levert 40 liter water/min, dat is 4 keer meer dan normaal en verbruikt 4 minder, dan de meest zuinige spaardouche. De gebruiker wordt dus voor duurzaam douchen beloond met dit Nederlands product

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO