URNIQUE

Combinatie en toepassing van 3D scan, 3Dmodelling en 3Dprint technieken voor de uitvaartbranche

Diverse 3D objecten

Bedrijfsnaam URNIQUE
KvK Nummer 17129892
Website www.urnique.nl
Beschrijving onderneming URNIQUE is een nieuwe en unieke partner in de Nederlandse uitvaartbranche. URNIQUE ontwikkelt gepersonaliseerde herinneringsobjecten en urnen met behulp van revolutionaire 3D-technieken. “Wij onderscheiden ons doordat wij een urn of object volledig kunnen personaliseren. We maken hierbij gebruik van 3D-technieken zoals 3D-scannen, 3D-modelleren en 3D-print. Dit biedt ons talloze mogelijkheden met betrekking tot vorm en kleur. In combinatie met ambachtelijk handwerk geven wij vorm aan een persoonlijke herinnering. URNIQUE combineert creativiteit en technologie op geheel eigen wijze, waardoor een persoonlijk en uniek aandenken voor iedereen binnen handbereik is. URNIQUE is gevestigd in Eindhoven, dé designstad van Nederland waar creativiteit en innovatie hand in hand gaan.
Naam innovatie Combinatie en toepassing van 3D scan, 3Dmodelling en 3Dprint technieken voor de uitvaartbranche
Beschrijving innovatie URNIQUE combineert revolutionaire 3D-technieken, 3D-scan, 3D-modelleren en 3D-print waardoor herinneringsobjecten nóg persoonlijker worden. Hierdoor is het creëren van dit object ook betaalbaar voor een grote groep mensen. U heeft keuze uit vele mogelijkheden qua vorm, kleur en materiaal. Ook het combineren van verschillende materialen behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunt u kiezen uit mooie afwerkingstechnieken voor een authentieke uitstraling. Het complete ontwerpproces bestaat uit slechts vijf stappen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie door deze toepassing kunnen objecten en urnen hoogstpersoonlijk gemaakt worden. Dit kan van groot belang zijn voor het verwerken van verdriet en draagt bij aan het rouwproces.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De toepassing en combinatie van deze innovatieve technieken in de uitvaartbranche is zeer origineel en uniek.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO