Things Connected

Connected/Platform

Schematische weergave van de werking van het Connected/Platform

Bedrijfsnaam Things Connected
KvK Nummer 65127390
Website www.thingsconnected.nl
Beschrijving onderneming Wij zien innovatie als de sleutel tot succes. Door de inzet van slimme technieken op het gebied van condition-based monitoring (IoT) en big data analyses ontstaan hoogwaardigere onderhoudsorganisaties, betere producten en nieuwe business modellen.
Naam innovatie Connected/Platform
Beschrijving innovatie Wij maken serviceorganisaties 100% voorspelbaar. Met ons connected/platform realiseren we kostenverlagingen en efficiëntieverbeteringen door onderhoudsorganisaties maximaal planbaar te maken. Daarnaast realiseren we omzetverhogingen door de introductie van nieuwe verdienmodellen (zoals pay-per-use). De klanttevredenheid zal aanzienlijk verbeteren door een optimale servicebeleving. Onderhoudsorganisaties gaan van correctief naar preventief en uiteindelijk voorspellend onderhoud. Service als het je uitkomt, niet wanneer het je overkomt Concreet plaatsen wij specifieke zelfontwikkelde hardware elektronica in de producten van onze klanten. Deze hardware is verbonden met het internet (o.a. middels het LoRa netwerk van KPN) en stelt ons in staat om de producten te meten. Vervolgens kunnen we middels zelfontwikkelde algoritmes het onderhoud op deze producten voorspellen. Ons platform beschikt over een webinterface en diverse mobiele apps om alle stakeholders in het ecosysteem van onze klant te voorzien van –voor hem/haar- relevante informatie. Kortom een complete out-of-the-box, end-to-end, soft- en hardware oplossing voor predictive maintenance.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Onze innovatie leidt tot beter inzicht in de ontwikkelde producten. Daarnaast realiseren we enerzijds kostenverlagingen voor de serviceorganisaties en anderzijds een omzetverhoging binnen de salesorganisatie. Door de inzet van onze technologie kunnen optimaliseren we onderhoudsprocessen waardoor er aanzienlijk minder service calls benodigd zijn. Dit resulteert in een vermindering van de CO2 uitstoot en draagt dus bij aan een beter milieu.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Deze innovatie is in zijn geheel zeer innovatief. Er komen in ons business model een aantal zeer belangrijke hedendaagse technologische ontwikkelingen samen. Denk hierbij aan IoT waarmee we alle producten connected maken aan het internet. Daarnaast maken we gebruik van Big data voor het maken van de voorspellende waardes voor de service op deze producten. Uiteindelijk gebruiken we mobiele apps voor de user interface met alle gebruikers in het eco-systeem van onze klanten.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO