Stichting My World/Sweet Heroes

Sweet Heroes

Assortiment Sweet heroes

Bedrijfsnaam Stichting My World/Sweet Heroes
KvK Nummer 63641321
Website www.sweetheroes.nl
Beschrijving onderneming Stichting My World, een social impact company, is de maker van Sweet Heroes®. De stichting ontwerpt, ontwikkelt en produceert verantwoorde, hippe kwaliteitsproducten, gemaakt in Nepal. De stichting heeft een simpel doel: ‘het goede doen’. Voor grote én kleine mensen die het nodig hebben. Voor de vrouwen en mannen in Nepal die door de recente zware aardbevingen hun huis en inkomen zijn verloren.
Naam innovatie Sweet Heroes
Beschrijving innovatie Sweet Heroes zijn ontelbare helden in één. Ze staan te popelen om je te helpen, te troosten, op avontuur te gaan, of aan het lachen te maken. Maar eerst moet jij hén helpen. Ze zien namelijk niets. En hoe kunnen ze nou spannende verhalen vertellen of grapjes maken zonder mond? Met de bijgeleverde stiften breng je Sweet Heroes tot leven en worden ze alles wat je wilt. Want wil je iets nieuws? Doe ze dan in de was en ze zijn zo weer wit. Steeds opnieuw.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Nepal heeft het zwaar te verduren. Niet alleen aardbevingen hebben het leven kapot gemaakt. De concurrentie met grote producenten in China, India en Bangladesh is al jaren té groot. Westerse bedrijven investeren niet in een land op een breuklijn. Dat is duidelijk. Wij wél. Door het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve producten van de hoogste kwaliteit, gecommuniceerd in 'de taal van het Westen' zetten we Nepal als volwaardig productieland op de kaart.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De combinatie van Nepal als productieland, de organisatievorm: een stichting. Het product: het hergebruik ervan, de doelstelling: voor en door grote en kleine mensen die iets extra's nodig hebben. En het fairtrade en ecologisch karakter maakt Sweet Heroes in alle opzichten vernieuwend.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO