Splaire

Lyfie

Mobiel met app Lyfie

Bedrijfsnaam Splaire
KvK Nummer 61036234
Website www.lyfie.nl
Beschrijving onderneming Splaire is een samenwerkingsverband van diverse ondernemers met technische en creatieve achtergronden. Onze verbindende factor is de overtuiging dat het delen van goederen, middelen en kennis vruchtbaarder is dan zelf alles te bezitten. Op basis van deze gedachte ontwikkelen wij onze producten en dienstverlening. De nieuwste app die wij hebben ontwikkeld heet Lyfie™.
Naam innovatie Lyfie™
Beschrijving innovatie Met de app Lyfie™veranderen de saaiste handelingen in een real life game. De applicatie genereert automatisch een persoonlijke game voor de deelnemers. De te doorlopen levels zijn opdrachten die geaccepteerd kunnen worden door de deelnemer(s). Na het voltooien van de opdracht geeft de opdrachtgever een review, waarna de speler zijn gewonnen punten of onderscheidingen ontvangt en eventueel bij deze opdrachtgever kan inwisselen voor uiteenlopende vergoedingen en leuke prijzen. De app is voor iedere denkbare handeling in te zetten. Variërend van een game met huisgenoten over het doen van de afwas, tot competities van volledige afdelingen binnen organisaties. Zelfs op wijkniveau kan de app worden toegepast, waarbij mensen klusjes voor elkaar doen of gezamenlijk de omgeving schoon en veilig houden.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het positief waarderen van goed gedrag wordt te vaak vergeten op alle mogelijke schaalniveaus. Of het nu gaat om een complimentje van je baas voor het nemen van de fiets of waardering voor de zorg voor je omgeving, elk complimentje is waardevol. Met de opkomst van deeleconomie groeit het besef dat niet alles valt uit te drukken in geld. Met Lyfie faciliteren we het belonen en stimuleren van goed gedrag met andere middelen dan geld.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het toevoegen van een game-element om gedrag te stimuleren (bijvoorbeeld te gaan sporten) zien we dagelijks om ons heen werken. Er zijn echter nog tal van andere scenario's denkbaar waar gamification positief kan bijdragen. Doordat Lyfie™ een open platform is kan iedereen zijn eigen game starten. Hierdoor kan gezamenlijk invulling worden gegeven aan al deze scenario's. Dit in combinatie met de in de app aanwezige chatfunctie, transactiemodule, planning, personeels-, tijds- en WKR-registratie, maken haar uniek in de wereld.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO