Spelpartners

De Realitycode

Banner reality code

Bedrijfsnaam Spelpartners
KvK Nummer 34319131
Website www.realitycode.nl
Beschrijving onderneming Ontwikkelaars van games, trainingsspellen en applicaties.
Naam innovatie De Realitycode
Beschrijving innovatie De Realitycode is een unieke combinatie van een trainingsspel, een realityshow en een management-tool. Het combineert de spanning van een realityprogramma met de duidelijke doelen en resultaten van een bedrijfstraining. De Reality Code is een serious game die inzoomt op de kracht en passie van mensen binnen een organisatie. Gedurende deze realitygame voeren verschillende teams uit een organisatie opdrachten uit die worden vastgelegd door een cameraploeg. De spannende strijd tussen de teams wordt gemonteerd en online gedeeld met de gehele organisatie. Alle collega’s kijken, praten en stemmen mee via onze webomgeving. De opdrachtgever ziet direct welk team het best scoort op basis van vooraf gestelde doelen. De eindscores worden gepresenteerd in een finale. De verzamelde data kan goed worden ingezet voor analyse en training om de behaalde resultaten te borgen.
Website innovatie http://www.realitycode.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie De game zorgt ervoor dat nieuwe processen en kernwaarden direct in gebruik genomen worden en onder de aandacht komen van de hele organisatie. De ranking wordt gebruikt voor informatieoverdracht en verankering. Daarnaast is het online ranken een sterke onderzoekstool aangezien de verzamelde data direct inzicht geven in de verschillen per afdeling.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Door de koppeling van een bedrijfsbrede online ranking met teamopdrachten die door iedereen in de organisatie online gevolgd worden betrek je niet alleen alle medewerkers, maar krijg je ook direct inzicht (data) in hoe de processen of kernwaarden van een organisatie worden uitgevoerd of verankerd zijn.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO