Smart huren

Smart Box

Smart auto naast een voormalige telefooncel

Bedrijfsnaam Smart huren
KvK Nummer 04039979
Website www.smarthuren.nl
Beschrijving onderneming Verhuur van auto's van het merk Smart
Naam innovatie Smart Box
Beschrijving innovatie Een voormalige telefooncel is omgebouwd tot afhandelcentrum bij het huren van een auto. Geen kantoor, maar een op afstand bestuurbare telefooncel, waarbij via Skype contact wordt gemaakt met de klant. Die kan in de cel zijn rijbewijs scannen, een op afstand aangestuurd contract en factuur uit de ingebouwde printer halen en ondertekenen, betalen en de sleutel uit een kluisje halen. En daarna wegrijden met de gehuurde auto. Uniek in de hele wereld!
Website innovatie www.smartjehuren.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Het snel, efficiënt en op afstand zónder kantoor en kantoorpersoneel af kunnen wikkelen van de procedure bij het huren van een auto. Dat levert een belangrijke kostenbesparing op, waardoor het tarief van de autoverhuur lager kan. www.goedkoop-autohuren-groningen.nl
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het is een combinatie van verschillende online tools die het mogelijk maken om op afstand een telefooncel te openen, face-to face contact te hebben met de klant in de cel, op afstand een printer en een scanner aan te sturen én de betaling te kunnen regelen. Werkelijk uniek in de hele wereld.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO