Smart Robotics BV

Hét uitzendbureau voor robots

De ondernemers van Smart Robotics

Bedrijfsnaam Smart Robotics BV
KvK Nummer 63084147
Website www.smart-robotics.nl
Beschrijving onderneming Smart Robotics is hét uitzendbureau voor robots. Wij ontwikkelen en detacheren flexibele robots voor bedrijven in de logistiek en productie.
Naam innovatie Hét uitzendbureau voor robots
Beschrijving innovatie Smart Robotics is hét uitzendbureau voor robots. We combineren bestaande hardware met zelf ontwikkelde software die robots flexibel inzetbaar maakt binnen productieomgevingen met veel variatie. Dit alles in een gebruiksvriendelijke user interface, eveneens eigen ontwikkeling. Deze technologie combineren we vervolgens met een nieuw businessmodel, een uitzendconcept, waarmee ondernemers op maandbasis een robot kunnen huren. Zowel voor de korte als lange termijn.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het stelt (MKB) ondernemers in staat om robotisering toe te passen in een "high mix, low volume" productie omgeving zonder flinke investeringen vooraf. Het uitzendconcept heeft daarnaast als voordeel dat het een prijs competitieve oplossing is die kan concurreren met het uitbesteden van arbeid naar lage lonen landen. Naast dit voordeel is ook kwaliteitsbeheersing van het productieproces vergeleken met uitbesteding naar lage lonen landen een winst voor de ondernemer.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Smart Robotics is het enige uitzendbureau en daarmee uniek in zijn soort.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO