Sit & Heat

Sit & Heat

Stadionstoelen

Bedrijfsnaam Sit & Heat
KvK Nummer 55898114
Website www.sitandheat.com
Beschrijving onderneming Sit & Heat BV is een jong en dynamisch bedrijf en heeft op het moment vijf aandeelhouders, waarvan drie ook in het bedrijf werken. Sit & Heat heeft de focus liggen op de ontwikkeling en verkoop van producten in drie markten.
Naam innovatie Sit & Heat
Beschrijving innovatie Sit & Heat energiezuinige stoelverwarming. Voor meer comfort die slechts 1 eurocent per uur kost. Ook is er een nieuwe technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt om vanuit kunststof te verwarmen
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Heaters op terrassen en stadions warmen letterlijk de aarde op. Behalve hoge verbruikskosten en CO2 uitstoot is het effect van de heaters minimaal.Elektrische/gas heaters verbruiken tussen de %00% en 2500% meer energie. De warmte moet in veel gevallen een grote afstand overbruggen en/of waait weg.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel SIt & Heat staat nu in de finale van de Philips Innovation Awards. Na het winnen van de Jan Terlouw innovatie award is het product ontwikkeld en markt klaar. Sit & Heat is op verschillende terrassen en in twee stadions te vinden.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO