Senza Tea Company BV

Theedispensers en origami filter

Theedispensers

Bedrijfsnaam Senza Tea Company BV
KvK Nummer 63647109
Website www.senzatea.nl
Beschrijving onderneming Senza Tea Company BV levert losse theeën uit eigen pakkerij en ontwikkelt continue oplossingen voor het aantrekkelijk en eenvoudig gebruik van losse thee in de horeca en op het werk.
Naam innovatie Theedispensers en origami filter
Beschrijving innovatie De theedispenser bestaat uit een cilinder van plexiglas waar voor 150 koppen losse thee in gaat en een systeem die per schuif aan de knop precies de juiste hoeveelheid (2 gram) voor één kop losse thee afgeeft. Het Origami Filter is een (biologisch afbreekbaar) disposable alternatief voor het RVS theezeefje. De losse thee krijgt de ruimte die het nodig heeft, maar afwas is verleden tijd.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Bij veel bedrijven wordt al uitstekende koffie gedronken. Thee is meestal echter niet meer dan een zakje met gruis en smaakversterkers. Uit onderzoek blijkt dan ook dat een derde van de werkende Nederlanders thee meeneemt van huis. Met de combinatie van theedispenser en origami filter drinkt men op het werk losse thee met het gemak een een theezakje. Nadelen zijn er niet.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Beide producten zijn volledig door Senza Tea ontwikkeld en zijn exclusief bij ons verkrijgbaar.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO