SenseAnywhere BV

ClimateSensor

ClimateSensor

Bedrijfsnaam SenseAnywhere BV
KvK Nummer 20159613
Website www.senseanywhere.com
Beschrijving onderneming SenseAnywhere ontwikkelt draadloze netwerk technologie voor Internet of Things toepassingen. We maken ook eigen ultra-low-power actieve RFID's met geïntegreerde sensoren en de toepassingen hiervoor in de Cloud.
Naam innovatie ClimateSensor
Beschrijving innovatie SenseAnywhere introduceert de ClimateSensor. De meest duurzame oplossing voor het meten van het binnenklimaat in de breedste zin van het woord. De ClimateSensor maakt optimalisatie van het binnenmilieu, verhoging van de arbeidsproductiviteit en een besparing op het energieverbruik realistisch en eenvoudig. Omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en CO2 levels worden draadloos geregistreerd door deze datalogger zodat onder andere bepaald kan worden of er behoefte is aan verse luchttoevoer. Daarnaast wordt door middel van een bewegingssensor bepaald of de ruimte bezet is of niet, zodat gebouwbeheersystemen optimaal ingeregeld kunnen worden om zo ook energie te besparen. Alle data is eenvoudig en op elk moment af te lezen via een smart device dat draadloos verbinding maakt met de Cloud. De ClimateSensor gaat wel 10 jaar mee op de ingebouwde batterij.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Er is steeds meer aandacht voor de kwaliteit van de woon-, leef- en werkomgeving met betrekking tot temperatuur, luchtvochtigheid en lucht (CO2). Met de ClimateSensor heb je door de levenslange batterij een duurzame oplossing voor het registreren van alle waardes. Door deze data te koppelen aan gebouwbeheersystemen is men beter in staat om onder andere verwarming en ventilatie in te regelen en daardoor energie te besparen. Daarnaast helpt de ClimateSensor het indoorklimaat en daarmee de gezondheid en de arbeidsproductiviteit van de scholieren of werknemers in ruimtes te optimaliseren.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De ClimateSensor is ultra-low-power: het werkt 10 jaar op ingebouwde batterij, dat is uniek. Daarnaast heb je een compact systeem: één draadloze sensor levert alle data welke gekoppeld kan worden aan gebouwmanagementsystemen voor een geoptimaliseerd binnenklimaat en een duurzamere toekomst.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO