Semiotic Labs BV

Condition Monitoring Platform

Scherm met Semiotic Labs toepassing

Bedrijfsnaam Semiotic Labs BV
KvK Nummer 64305635
Website www.semioticlabs.com
Beschrijving onderneming Semiotic Labs richt zich op praktische IoT: Oplossingen voor de industrie waarbij het Internet of Things wordt ingezet om industriƫle ondernemingen beter te laten presteren.
Naam innovatie Condition Monitoring Platform
Beschrijving innovatie Met Semiotic Labs' Condition Monitoring Service wordt ongeplande downtime voorkomen. Door sensor data om te zetten in patronen van gedrag, leren we op basis van kunstmatige intelligentie welke patronen gezond- en welke patronen ongezond zijn. De specifieke patronen van ongezond gedrag kunnen we matchen met een oorzaak van het falen en een termijn waarop dat gaat optreden. We maken gebruik van bestaande data bronnen of plaatsen eigen sensoren. Binnen 30 dagen krijgt onze klant bruikbare informatie, waardoor onderhoud kan worden ingepland voordat machines uitvallen.
Website innovatie http://fd.nl/morgen/1145072/de-grote-verhuizing-naar-de-cloud-is-al-begonnen
Noodzaak en belang van deze innovatie Het aantal gekwalificeerde monteurs loopt hard terug: Het vak van onderhoudsmonteur is eenvoudigweg niet meer aantrekkelijk voor de nieuwe generatie collega's. Met Semiotic Labs kunnen de beschikbare monteurs slimmer worden ingezet. Zeer relevant, want door proces-optimalisatie heeft een verstoring op een machine grote gevolgen voor het complete proces.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn het enige bedrijf dat een service levert die zelflerende algoritmes inzet om te voorspellen wanneer en waarom machines falen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO