Schuitemaker Machines BV

Innovado

Innovado tijdens het opscheppen van kuilgras

Bedrijfsnaam Schuitemaker Machines BV
KvK Nummer 06030839
Website www.sr-schuitemaker.nl
Beschrijving onderneming Schuitemaker Machines BV is een producent van landbouwmachines die wereldwijd geexporteerd worden.
Naam innovatie Innovado
Beschrijving innovatie De Innovado is een automatische voerrobot die volledig autonoom dieren voert. De Innovado rijdt zelfstandig naar de kuil, snijdt het voer, houdt automatisch de kuilen schoon, mengt, rijdt naar de stal, voert, schuift het voer in de voergang aan en rijdt weer naar de kuil, zonder dat daarbij een chauffeur nodig is. Ten behoeve van de veiligheid is de Innovado voorzien van sensoren die constant de omgeving scannen (SiS-Scanners). Objecten die zich op de route van de Innovado bevinden, zullen ruim op tijd gedetecteerd worden door de SiS-Scanners, waardoor de Innovado acuut stopt.
Website innovatie https://landbouwmachines.sr-schuitemaker.nl/nl/producten/landbouwmachines/voeren/automatisch-voeren-innovado/
Noodzaak en belang van deze innovatie Arbeidsverlichting, tevens is door de mogelijk van vaker voeren per dag altijd vers voer voor de dieren te brengen, waardoor de voeropname en daarmee de efficiƫntie verhoogd zal worden.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn al wel (half)automatische voersystemen op de markt, maar bij deze systemen moet altijd gebruik gemaakt worden van een tussenopslag van waaruit gewerkt wordt. Bij het Schuitemaker Innovado systeem hoeft dit niet, wij voeren rechtsteeks vanuit de permanente voeropslag

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO