SalesWizard

SEO OPTIMALISATIE

Bedrijfsnaam SalesWizard
KvK Nummer 09219838
Website www.saleswizard.nl
Beschrijving onderneming Landelijk opererend internetmarketing bureau gespecialiseerd in het optimaliseren van websites in Google.
Naam innovatie SEO OPTIMALISATIE
Beschrijving innovatie Wij zijn eigenlijk de enige in Nederland die Top 10 posities garanderen voor onze klanten. Dit houdt in dat ze pas gaan betalen als de afgesproken posities in de Top 10 zijn gekomen in Google en ook blijven staan.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Heel veel ondernemers worden steeds meer afhankelijk van Google. Immers de klant is altijd zelf op zoek gegaan via Google wat vroeger de Gouden Gids was. Er zijn helaas veel bedrijven die zich nog steeds richten op het verkopen van dure websites met daarbij Google optimalisatie. Bij ons is het precies andersom. Websites maken is eenvoudig geworden maar bovenaan Google komen is als het ware een echte ambacht. Dit is hard, gericht en consequent werken net zolang de posities bereikt zijn. Alleen top 10 posities genereren klant contact momenten.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij richten de websites zo in dat iedere klant weet welke klanten via eigen netwerk komen en welke via de Google Posities. Daarnaast zorgen we ervoor dat een website bezoeker ook geconverteerd wordt naar een klantcontact moment i.p.v. geïnformeerd. Een website is niet alleen meer een visitekaartje. Het is een 2e vestiging waarmee je klanten kunt genereren welke je anders nooit had gehad.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO