STUDIO.Y

Startup Simulator

Studio.Y

Bedrijfsnaam STUDIO.Y
KvK Nummer 27199160 (thepractise.com BV)
Website www.studiowhy.nl
Beschrijving onderneming Startup simulator waarin young professionals uit mbo, hbo en wo bestaande organisaties helpen te innoveren als een startup.
Naam innovatie Startup Simulator
Beschrijving innovatie Wij zien een wereld waarin iedereen ondernemerschap neemt voor zijn eigen arbeid. Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om mensen in startup vaardigheden op te leiden. Dat doen wij door multidisciplinaire teams van young professionals samen te laten werken met medewerkers van bestaande organisaties in onze startup simulator. Hierdoor leren wij deze young professionals de noodzakelijke skills om zelf te kunnen ondernemen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het onderwijssysteem in Nederland sluit onvoldoende aan bij de dynamische werkomgeving waarin jongeren terecht komen. Tegelijk zijn veel gevestigde organisaties onvoldoende in staat om marktgericht te innoveren. Wij combineren beide.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Zowel vanuit het onderwijs als vanuit het bedrijfsleven krijgen wij de terugkoppeling dat wij uniek zijn en een gat opvullen waar een duidelijke behoefte naar is.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO