SPT-Benelux BV

HONE

Zonsopkomst over de aarde gezien vanuit de ruimte

Bedrijfsnaam SPT-Benelux BV
KvK Nummer 60077875
Website www.hone.world
Beschrijving onderneming Groothandel/ontwikkelings onderneming HONE technologie Benelux
Naam innovatie HONE
Beschrijving innovatie HONE is het meest krachtige DAGLICHT Thermisch en Elektrisch Energie systeem die er op dit moment voor handen is.
Website innovatie HONE.world
Noodzaak en belang van deze innovatie Door het toepassen van HONE is het mogelijk om tot 80% van energie behoefte van de bebouwde omgeving op te vangen, hiervoor zijn er geen fossiele of andere hulpbrandstoffen nodig. Meer reductie CO2 uitstoot m2 is er niet mogelijk. Met het toepassen van HONE is tevens de problematiek van het salderen nagenoeg opgelost, hiermee zullen ook de netbeheerders hun vruchten van kunne plukken doordat de piekbelasting word opgevangen door HONE.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie is uniek in zijn soort en laat bestaande (oude) technologieƫn zoals de warmtepomp en/of zonthermisch Industrie ver achter zich. Dit door enkle gebruik te maken van het altijd aanwezige daglicht. Door de speciaal ontwikkelde Nano-engine/technologie praten wij niet over een produkt maar over een energieconcept. Het opwekken van warmwater, koeling en elektra is nog nooit zo duurzaam geweest en dit kan het gehele jaar door 24/7.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO