SPIN remote BV

SPIN remote

Spin remote bedient lamp

Bedrijfsnaam SPIN remote B.V.
KvK Nummer 61948209
Website www.spinremote.com
Beschrijving onderneming Bij SPIN remote B.V. vinden we dat veel hedendaagse toepassingen onnodig complex zijn geworden. Wij hebben het onze missie gemaakt om die complexiteit tegen te gaan met eenvoudige en stijlvolle oplossingen, te beginnen met de afstandsbediening. SPIN remote B.V. is opgericht in november 2014 en is gevestigd in Geldermalsen.
Naam innovatie SPIN remote
Beschrijving innovatie SPIN remote zit vol met sensoren, die het mogelijk maken om beweging, rotatie, positie en aanraking te detecteren. Dankzij al deze techniek weet SPIN remote exact hoe je hem vasthoudt en hoe je hem draait, zo wordt beweging en aanraking naadloos omgezet in bediening. SPIN remote laat grenzen vervagen door in een handomdraai zowel de oude TV te bedienen als de nieuwste slimme verlichting.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie SPIN remote is ontwikkeld voor iedereen die zich ergert aan de grote hoeveelheid knoppen, afstandsbedieningen en Apps die vandaag de dag nodig zijn om apparaten te bedienen. Een gemiddeld huishouden telt 4 of meer elektronische apparaten met een afstandsbediening. Met een gemiddeld aantal van 36 knoppen per afstandsbediening komt het totaal al snel op meer dan 140 knoppen wat zorgt voor verwarring en frustratie tijdens het gebruik. De afstandsbediening is te complex geworden en wij gaan dit veranderen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel SPIN remote B.V. brengt een compleet nieuw concept van de afstandsbediening op de markt die dankzij een revolutionaire bedieningswijze niet alleen verandert hoe we een afstandsbediening gebruiken maar ook hoe deze eruit ziet.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO