SIRE Life Sciences BV

Recruitment Science     

SIRE Life Sciences, banner met titel

Bedrijfsnaam SIRE Life Sciences BV
KvK Nummer 55616011
Website www.sire-search.com
Beschrijving onderneming SIRE Life Sciences® is een Werving
Naam innovatie Recruitment Science     
Beschrijving innovatie SIRE Life Sciences® maakt gebruik van meerdere researchers die constant kwantitatieve informatie verzamelen over de recruitment markt. Deze Big Data, gecombineerd met haar eigen algoritmes, zorgen ervoor dat SIRE Life Sciences® accurate stellingen kan maken over de markt. Dit maakt het mogelijk voor SIRE Life Sciences® om ''Reverse Recruitment'' toe te passen. Dit houdt in dat SIRE Life Sciences® precies weet wanneer en naar wat voor specialisten een bedrijf op zoek is. Hiermee kan er vervolgens een geschikte kandidaat geselecteerd worden. Dit is een belangrijke doorbraak, omdat dit het recruitment proces versnelt en efficiënter maakt.   SIRE Life Sciences® heeft ook voor alle nieuwe Recruitment Strategists©  een speciaal intensief trainings programma. Dit zorgt ervoor dat de werknemers kunnen accelereren en zich daardoor sneller kunnen aanpassen aan de nieuwe omgeving.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie SIRE Life Sciences® gelooft dat de recruitmentmarkt moet doorschakelen op het gebied van technologie en innovatie. Technologie is een belangrijk aspect binnen de organisatie, zeker van toepassing in een Life Science markt die drijft op ontwikkeling. Met Recruitment Science als resultaat is technologie erg belangrijk voor SIRE Life Sciences®. Een groot deel van de omzet wordt geïnvesteerd in technologische oplossingen die het mogelijk maken om ‘Resource Technologie’ te gebruiken. Door de inzet van zeer geavanceerde algoritmes, is het team van Resource
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Door middel van het gebruik van zeer geavanceerde algoritmes, is SIRE Life Sciences® in staat om het meest gedetailleerde, vooruitstrevende en complete Life Science-netwerk binnen Europa te onderhouden. Met deze Big Data is het mogelijk om Reverse Recruitment te gebruiken. Dit houdt in dat de markt eerst geanalyseerd wordt, hierdoor kunnen de feiten en data met elkaar worden vergeleken. 

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO